Gjennomgang: Colgate elektriske tannbørste er en høyt personalisert smart enhet med 33 tilpassede kombinasjoner (2024)

Saken for elektriske tannbørster blir sterkere og sterkere hver gang en ny modell kommer inn i markedet - og ærlig talt, vi er her for det.Tross alt er de i stand til å rengjøre tenner og tannkjøtt langt mer effektivt enn manuelle, og er overlegne når det gjelder å fjerne plakk, og dermed føre til sunne tenner og et bedre smil.Som du allerede kan fortelle, er oppgradering til en elektrisk tannbørste en absolutt nødvendighet for oss, og det er allerede før vi fikk prøve den siste teknologien fra Trusted Oral Care -merkevaren Colgate.

Review: The Colgate Electric Toothbrush Is A Highly-Personalised Smart Device With 33 Custom Combinations (1)

Review: The Colgate Electric Toothbrush Is A Highly-Personalised Smart Device With 33 Custom Combinations (2)

Den nye Colgate elektriske tannbørstens tannkjøttpleie tar sikte på å lage et navn for seg selv som en av de smartere enhetene i markedet.For det første vet vi alle at elektriske tannbørster har forskjellige hastigheter, vibrasjoner og moduser, der tannbørsten bustene lager små mikrobevegelser for å fjerne og forhindre oppbygging av plakk.

Colgates nye lansering skiller seg ut ganske enkelt fordi enheten er så svært tilpasset at den kommer med 33 tilpassede kombinasjoner.Mange mennesker er ofte bekymret for at elektriske tannbørster kan være for tøffe for dem.Denne børsten adresserer disse bekymringene, der du er fri til å velge riktig kombinasjon av faktorer som passer dine børstingbehov.

For en forenklet og intuitiv prosess kommer tannbørsten med fire modus som du enkelt kan slå gjennom og programmere deretter.Dette er: Squeaky Clean, Sparkle and Gum Care, som tilbyr 10 vibrasjonsintensiteter, samt en nattspa -modus med 3 vibrasjonsintensiteter.

Review: The Colgate Electric Toothbrush Is A Highly-Personalised Smart Device With 33 Custom Combinations (3)

Som du kan se i videoen ovenfor, kan du bla over de forskjellige modusene ved å treffe den sirkulære strømknappen i midten;Ikonene for hver modus lyser deretter deretter.For ytterligere tilpasning kan du bruke opp- og nedpilene foran på børsten for å kontrollere intensiteten til vibrasjonene, med den mildeste nivå 1 og sterkeste nivå 10 for de tre første modusene, og nivå 1 - 3 for nattenSpa -modus.Alle disse fører til totalt 33 tilpassede kombinasjoner.

  • Skinnende ren:kombinasjon av høyintensitet og hastighet for å gi en daglig ren
  • Sparkle:Vibrasjoner med høy intensitet i kombinasjon med en pulserende handling
  • Gumpleie:Vibrasjoner med lav intensitet for å rengjøre tenner og tannkjøtt forsiktig
  • Night Spa:Kombinerer de andre modusene for en unik rengjøringsfølelse

Review: The Colgate Electric Toothbrush Is A Highly-Personalised Smart Device With 33 Custom Combinations (4)

På toppen av det er det andre nøkkelfunksjoner som hjelper til med å bytte til elektriske tannbørster mye enklere.Én, enheten er utstyrt med en smart trykksensor, som svarer med en rød indikator hvis det skal føle at du pusser for hardt;Dette hjelper til med å lindre noen av de overbørste-bekymringene vi kan ha når vi børstes med en manuell tannbørste.

For det andre kan det bidra til å dyrke gode vaner også.En innebygd tidtaker varsler deg ved hvert 30-sekunders merke, slik at du vet når du skal gå videre til neste kvadrant av munnen, i en god 2-3 minutters rutine som du vet at du får hver dag.

Her er et sammendrag av hva du trenger å vite om Colgate elektriske tannbørste, sammen med noen ekstra funksjoner:

  • 33 kombinasjoner, 4 modus og 10 intensiteter, alt i en elektrisk tannbørste
  • Smart trykksensor -oppdager hvis du pusser for hardt
  • Ergonomisk design og bærbar- Har en mager, stilig kropp, og kommer med en elegant reisepose som lar deg stuve den bort hygienisk
  • IPX7 vanntett- som betyr at du kan bruke den i dusjen
  • Oppladbar- Hver kostnad varer opptil 15 dager

Review: The Colgate Electric Toothbrush Is A Highly-Personalised Smart Device With 33 Custom Combinations (5)

Promo!

24. - 25. mai, ta turen tilHandlet Singaporeå nyte spesiell Rabatter og gratis gaver på Colgate elektrisk tannbørste.Kjøp den til kampanjekurs så lavt som $ 149,90 med gratis 2x erstatningsbørstehoder + 2x Colgate Optic White O2 tannkrem 20g eller til $ 229,90 med Colgate Water Flosser Bundle og få gratis JBL Wave 200tws funksjoner ekte trådløse ørepropper verdt $ 99.Få en gratis Colgate Plax munnvann 1L med et min.Bruk $ 45 sammen med $ 18 rabatt på min.Bruk 120 dollar.

Vår anmeldelse

Review: The Colgate Electric Toothbrush Is A Highly-Personalised Smart Device With 33 Custom Combinations (6)

"Jeg har vurdert mange elektriske tannbørster i min arbeidslinje som redaktør, og denne av Colgate må være min favoritt.Det er en overlegen tannbørste på så mange måter - den gjør en grundig jobb med å rengjøre tennene, men likevel er det overraskende skånsomt på både tenner og tannkjøtt.Bustene er akkurat det rette nivået av fasthet og føler ikke pokey i det hele tatt, noe som for meg er veldig viktig når det gjelder å velge en tannbørste.Det er også en praktisk vibrasjonskontroll, som har 10 nivåer, så intensiteten kan justeres basert på min preferanse.

Det har gått en uke siden jeg har byttet ut den vanlige tannbørsten min med denne elektriske, og tennene mine føles mye renere.Colgate har gjort noe riktig med dette produktet;De har beholdt kontrollene og modusene for denne tannbørsten enkle og intuitive, og de har laget et veldig effektivt produkt som fungerer godt og opp til påstandene.Det ser også ut og føles som en førsteklasses enhet - og det er, selv om den er priset markant lavere enn andre premium elektriske tannbørster.Jeg anbefaler på det sterkeste å bytte til dette;Som meg har du ingen angrer. ”

-Adele Chan, sjefredaktør

Review: The Colgate Electric Toothbrush Is A Highly-Personalised Smart Device With 33 Custom Combinations (7)

Review: The Colgate Electric Toothbrush Is A Highly-Personalised Smart Device With 33 Custom Combinations (8)

"Det er bare de siste par årene jeg har byttet til elektriske tannbørster, og jeg har aldri sett meg tilbake siden.De er så mye mer effektive for å rengjøre tenner, med minimal innsats og oppstyr, og har faktisk dyrket en god vane på minst 2 minutters børste hver gang - og det er en ting jeg liker med Colgates nye elektriske tannbørste, at det signaliserer megFølgelig når det er på tide å gå videre til en annen del av tennene mine, mens enheten automatisk slås av etter to minutter, noe som virker mer rask enn vanlig.

En annen ting som fikk meg fra farten var hvor intuitivt alt var-jeg trengte bare å feste en av to penselhodepåfyllinger på toppen av enheten, og slå den på med av / på-knappen.Det fungerte rett ut av boksen!Det var knapt noe behov for å lese bruksanvisningen også siden modusene lett var identifiserbare med indikatorlysene og nyttige symbolene, mens jeg klarte å finne ut at hver modus intensiteter også kunne tilpasses med UP & Down -knappen;Det er i utgangspunktet like intuitiv som en Apple TV -fjernkontroll, som som en person som ikke leser instruksjonene, var en glede å se.

Og selv om vi kan snakke hele dagen om smart teknologi som bare blir bedre over tid, er det følelsen av den elektriske tannbørsten som jeg ble overrasket over.Da de sa at det er ‘ergonomisk’, følte jeg virkelig forskjellen.Det lille børstehodet gjorde det enkelt å nå fjerntTannbørste en fin vekt og motvekt, slik at det aldri føltes tungvint eller vanskelig posisjonert.

Børstebustene føltes veldig myke når de berørte dem med fingrene, men fast mot tennene mine slik at de effektivt kan rengjøre flekker og plakk.Og likevel, for noen med sensitive tannkjøtt, var de heller ikke så intense, selv når jeg ikke brukte tannkjøttpleien (lavest intensitet).At denne elektriske tannbørsten kombinerer strømrengjøring med en skånsom, intuitiv tilnærming, er grunnen til at den kommer sterkt anbefalt. ”

- Amelia Tan, nestleder redaktør

Colgate Electric Tooth Brush Gum Care, $ 299,90.TILGJENGELIG IButikkogLada.
Gjennomgang: Colgate elektriske tannbørste er en høyt personalisert smart enhet med 33 tilpassede kombinasjoner (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 6750

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.